Sektörüm: Tarım
BİZ SİZİ ARAYALIM
BİZ SİZİ ARAYALIM
TALEP GÖNDER

Erzurum Yetkili Servisimiz AKAR Makina’nın resmi açılışı yapıldı.

18 Eki 2021

Erzurum Yetkili Servisimiz AKAR Makina’nın yeni binasının resmi açılışı, SİF JCB 40. Yıl Festivali kapsamında 26 Eylül Cuma günü gerçekleştirildi. Organizasyona SİF İş Makinaları’nı temsilen Genel Müdürümüz Cüneyt Divriş ve yöneticilerimizin dışında JCB’nin Türkiye’den sorumlu Bölge Müdürü Ronan de Geloes ve JCB’nin Denizaşırı Ülkelerden Sorumlu Satış Direktörü Patrick Massardy de katıldı.
 
Açılış konuşmasında Erzurum’un SİF İş Makinaları için önemine değinen Cüneyt DivrişErzurum’un bulunduğu coğrafi konumu, gelişmekte olan sanayisi ve altyapısı ile Türkiye’nin gelecek vaat eden önemli illerinden biri olduğuna inanıyoruz. Bugün resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni tesisinde Akar Makina’nın hizmet vermekte olduğu Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Kars’taki JCB sahiplerine en kaliteli servis ve yedek parça hizmetini vererek, müşteri memnuniyetini artıracağına ve markamıza olan güveni sağlamlaştıracağına eminiz.” şeklinde konuştu.
 
Akar Makina’nın sahibi Ömer Akar, SİF’e katkılarından dolayı teşekkür ederken,  JCB’nin Denizaşırı Ülkelerden Sorumlu Satış Direktörü Patrick Massardy ise Akar Makina’nın da tıpkı STFA ve JCB gibi bir aile şirketi olduğunun altını çizerek, gelecek nesillere olan inancını dile getirdi.
 
300’den fazla katılımın olduğu organizasyonda davetlilere Erzurum’un meşhur cağ kebabı ve kadayıf dolması ikram edilirken, katılımcılar ilerleyen saatlerde bar adı verilen Erzurum halk oyunlarını sergileyen yerel bir grubu izleme fırsatı yakaladılar.
 
Organizasyon kapsamında SİF JCB 40. Yıl Festivali’nin Erzurum ayağı da gerçekleştirildi. Katılımcılara SİF Pozitif, LiveLink, Uzatılmış Garanti, orijinal yedek parça, yağ ve ataşmanlar ile ilgili detaylı bilgiler verildi ve  o güne özel sunulan indirim ve kampanyalar tanıtıldı. Sıfır ve  2. el makinalarımızı, JCB ataşman ve güç ünitelerimizi sergilediğimiz organizasyona katılanlar arasında yapılan çekilişte 15 talihli JCB 3CX Kazıcı-Yükleyici maketi sahibi oldu.