Sektörüm: Tarım
BİZ SİZİ ARAYALIM
BİZ SİZİ ARAYALIM

SİF İş Makinaları, JCB Motorlar ile OEM Müşterilerine Çözüm Sağlıyor

22 Eyl 2022

SİF İş Makinaları, JCB Motorlar ile OEM Müşterilerine Çözüm Sağlıyor

JCB’nin Türkiye temsilciliğini başarıyla sürdüren SİF İş Makinaları, 2018 yılından bu yana JCB Güç Sistemleri’nin de distribütörlüğünü yürütüyor. SİF, bu yapılanmasıyla motor ve yedek parça alanında da OEM müşterileri için en iyi çözümü sunuyor.

1956 yılından bugüne JCB’nin Türkiye distribütörlüğünü yürüten SİF İş Makinaları, pazar payını artırmaya ve Türkiye geneli yapılanmasını büyütmeye devam ediyor. 2018 yılından itibaren JCB Güç Sistemleri’nin de temsilciliğini yapmaya başlayan SİF, JCB motorlar üzerindeki teknik ve yedek parça tecrübesine, motor kurulum yetkinliklerini de ekleyerek OEM müşterilerine çözümler sunuyor. Firma, JCB Güç sistemleri ürün gamında bulunan Tier II emisyon sınıfından Stage V motorlara, araç üstü uygulamalardan jeneratör, marin, tarım, tünel sektörlerine kadar bir çok kullanım alanı için farklı alternatif çözümler sunuyor.

Zorlu şartlarda test!

JCB motorların düşük devirde yüksek tork üretmesi, işletme maliyetlerinde yakıt sarfiyatının azalmasında önemli bir rol üstleniyor. Motorların, yüksek gücü düşük yakıt tüketimiyle vermesi OEM müşterilerin seçimini kolaylaştırıyor. Ayrıca motorların gürültü seviyesi ve titreşim değerleri, üreticilerin mevcut makinelerinin de konforunu yükseltiyor. JCB Dieselmax motorlarda bulunan 2 adet PTO çıkışı, makinelerin çok yönlülüğünü artırırken, çeşitli görevleri kolay bir şekilde üstlenmesi avantajını da beraberinde getiriyor. SİF Güç Sistemleri aplikasyon mühendisleri, kurulum aşamasında müşterilere tasarım ve yerleşimden itibaren sürekli olarak hizmet veriyor. Kurulumu tamamlanan motorların soğutma, yakıt, egzoz, elektrik sistemi testleri, motorun normal çalışma şartlarının çok üzerinde yüklerde en zorlu şartlarda test ediliyor. Testler sonrasında belirlenen limitler dışında ölçümler elde edilmesi durumunda iyileştirme çalışmaları yapılıp kurulum testleri tekrarlanıyor. Bu şekilde JCB motorların çok uzun süreler problemsiz çalışacağından emin olunuyor. Kurulum testleri SİF İş Makinaları aplikasyon mühendisleri tarafından ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Kaliteli hizmet pazar payını artırıyor

SİF İş Makinaları, satış öncesinde olduğu gibi satış sonrası hizmetlerde de müşterilerine güven veriyor. Türkiye genelinde bulunan 7 SİF Bölge Müdürlüğü’nün yanı sıra firma, 25 yetkili servis ile hizmet ve yedek parçaya erişim konusunda müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. OEM müşterilerinin yurt dışına ihraç ettikleri iş makinesi motorları için JCB’nin global geniş ve güçlü satış sonrası yapılanması, bakım ve servis ihtiyaçları konusunda yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da hizmet vermeye devam ediyor. Bu doğrultuda SİF Güç Sistemleri, 2018 yılından bu yana satış adetlerinde bir önceki yılın rakamlarını katlayarak devam ediyor. 2022 yılının satış hedeflerine ise Temmuz ayında ulaştı.

Haberi PDF Görüntülemek için Tıklayınız